Stagiaire Nada

Mijn naam is Nada Bouzdouden. Momenteel doe ik de opleiding Sportkunde bij Inholland Haarlem. Mijn opleiding focust zich op gezondheid waarbij onder andere leefstijl, gezonde voeding en sport een grote rol spelen. Naast het studeren ben ik trainster bij twee turnverenigingen in Amsterdam-Noord en ben ik bezig met de opleiding KNGU Gymnastiek Leider Niveau 3. Zelf heb ik 12 jaar geturnd waarbij ik mijn turncarrière heb afgesloten met het behalen van de eerste plaats op de Amsterdamse kampioenschappen. Hierna ben ik gaan (kick)boksen. Op dit moment ben ik vaak in de sportschool te vinden. 

Van school moet ik de volgende werkzaamheden uitvoeren: het geven, begeleiden en organiseren van trainingen, lessen en sportactiviteiten bij diverse doelgroepen waarbij ik aan de competenties uitvoeren, begeleiden, mogelijk organiseren en professionaliseren werk.

Ik heb gekozen om stage te lopen bij Stichting Doras – Gezond Noord om meer ervaring op te doen en omdat ik het altijd geweldig vind om anderen te steunen, te motiveren en te helpen met het behalen van een doel. Ook deel ik graag mijn kennis en ideeën met anderen.

Tijdens mijn stage denk ik veel te leren over voeding, sport voor mensen met een beperking, hoe lessen worden gegeven, hoe intakegesprekken gaan en het begeleiden van anderen naar een betere leefstijl.

Plaats een reactie