Nieuwsbrief Gezond Noord

Maart 2022

Wij zijn inmiddels gestart met ons “nieuwe” team van Gezond Noord dat wij met trots aan u presenteren! We zijn uitgebreid met maar liefst VIER collega's. Een hartelijk welkom aan Ingrid, Jago, Jonathan en Peter! Zij zijn vanuit Gezond Noord onderdeel van de buurtteam en versterken de teams met hun gezonde leefstijl “blik”! Met elkaar gaan we toewerken naar een Gezond Noord!!

Kennismaken met onze nieuwe collega'sJonathan Busscher

Ik ben welzijnswerker/ vrijwilligersbegeleider en actief binnen het buurtteam Vogelbuurt. Ik geloof erg in de verbinding die kan ontstaan binnen groepen. Daarom wil ik graag groepen opzetten rondom onder andere verhalen en zingeving. Klop ook zelf bij me aan met je mooie idee.
Daarnaast zal ik ondersteunend aan het buurtteam mensen begeleiden bij alles wat bijdraagt aan hun gezondheid. Als laatste en ook zeker niet te vergeten mag ik het begeleiden van de mooie vrijwilligers die Gezond Noord kent op me nemen.

Jonathan: 06 83705530 of j.busscher@ buurtteamamsterdamnoord.nl .

Jago Bunnik

Ik ga cliënten van buurtteam Nieuwendam ondersteunen bij het bevorderen van fysieke en mentale gezondheid. Ik ben 56 jaar en woon samen met mijn geweldige vrouw en dochter van 18 jaar in Nieuw Sloten. Van daar fiets ik naar waar ik moet zijn. Genieten doe ik o.a. van prettig en open persoonlijk contact, sporten, muziek, gitaar, dansen en goeie grappen (de mijne zijn helaas meestal niet zo leuk…).

Ik was fysiotherapeut, groepsleider van MLK jongeren en kinderen, ICT testprofessional en manager en verdiepte mij in haptonomie, psychologie, oosterse wijsheden, mindfulness en compassie.

De laatste jaren gaf ik als mindful trainer bij USC Amsterdam fitness(groeps)trainingen, o.a. HIIT en Bootcamp met een grote bewustwordingscomponent. Voor mijn eigen praktijkje ontwikkelde ik een valpreventie en functionele training en coachte naar meer kwaliteit van leven. Mijn eerste werkmaanden waren al erg inspirerend. Op een fijne en zinvolle samenwerking!

Jago: 06 83561797 of j.bunnik@ buurtteamamsterdamnoord.nl .