Glow Noorderpark Lichtjesroute

Om het jaar mooi af te sluiten organiseert Stichting Noorderpark samen met Gezond Noord en diverse buurtbewoners Glow Noorderpark. Op 28 december kan iedereen aanhaken bij deze gezellige lichtjesroute door het park, waarbij je zoveel mogelijk lichtversiering draagt. Na afloop kunnen deelnemers in Buurtkamer Heliotroop terecht voor lekkere soep en warme hapjes. Deelname is gratis.

De route is opgesteld voor wandelaars en power-walkers. Je kunt je eigen tempo kiezen en bij een passend groepje aansluiten.De eerste 50 deelnemers ontvangen een gratis lampje van Decathlon. Ook zijn verschillende buurtbewoners bij dit evenement betrokken, zoals de Crealadies die met verlichte paraplu’s een mooi voorbeeld geven voor een lichtwandeling. Na afloop krijgt iedereen soep aangeboden van een actieve buurtbewoonster Simone van Dijk. De Gouden mannen van Gezond Noord/Doras maken een gezond hapje en ook voor warme drankjes wordt gezorgd.

Na afloop kan iedereen in de Buurtkamer een kijkje nemen bij de expositie van portretten uit Noord. Rita Gemerts heeft van diverse buurtbewoners zoals Simone, Nathan en Gerrit mooie potloodtekeningen gemaakt, allen omlijst met een positieve quote. Hiermee willen we iedereen een lichte en hoopgevende start geven voor het nieuwe jaar!

Glow Noorderpark
Woensdag 28 december 2022, van 16.30-18.30 uur.
Vertrek en terugkomst: buurthuis Heliotroop (Heliotroopstraat 27) Amsterdam-Noord.
Aanmelden/info: zie agenda op www.noorderpark.nl of www.gezond-noord.nl

Het Noorderpark is het groene hart van Amsterdam-Noord en slaat een brug tussen de verschillende wijken en mensen. Stichting Noorderpark versterkt samen met bewoners de levendigheid in het park. Doel is om een groene en verbindende plek te zijn voor iedereen. Ook is er alle ruimte om zelf activiteiten te organiseren.

logo noorderpark